Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κοροναϊός: Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως
VOULI

To πρόγραμμα για τις 28/11/2020

06:00 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.
08:30 Φοιτητιβίσματα Ενημέρωση
Συλλογικές δημιουργίες 28 φοιτητών και φοιτητριών από 11 Τμήματα Οπτικοακουστικών Σπουδών και Επικοινωνίας 7 Ελληνικών Πανεπιστημίων, στο πλαίσιο πρακτικής άσκησής τους στην Τηλεόραση της Βουλή.
08:45 Κάμερα Ζιζάνιο Σειρές
Ταινίες μικρού μήκους για παιδιά και νέους, που έχουν σαν δημιουργούς μαθητές και μαθήτριες δημοτικού και γυμνασίου.
09:45 Σκιτσογραφίες Ψυχαγωγία
Εκπομπή.
10:00 Εκπαιδευτική Τηλεόραση Ειδικό
Επεισόδιο: Πικ νικ. Μια σειρά από μορφωτικές και εκπαιδευτικές εκπομπές που αποτελεί μια εναλλακτική, οπτικοακουστική εκπαιδευτική πρόταση και απευθύνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθώς και στο ευρύτερο κοινό.
11:00 Τετράδια Κοινοβουλευτικού Λόγου Ντοκιμαντέρ
Δεν υπάρχουν πληροφορίες προγράμματος.
12:30 Κάρτα Μέλους / Διαβουλεύσεις Ενημέρωση
Σειρά ενημερωτικών εκπομπών για τη ζωή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παραγωγή από τη Βουλή Τηλεόραση.
14:00 Έλληνες Αειναύτες Ντοκιμαντέρ
H ιστορία, η παράδοση και η εξέλιξη της ελληνικής ναυτιλίας, οι άνθρωποι που την διαμόρφωσαν, οι τόποι που πρωτοστάτησαν στην ανάπτυξή της, οι λόγοι και οι αιτίες που την οδήγησαν στην πρωτοκαθεδρία της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.
14:30 Αστικό Τοπίο Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Μέγαρα - Κατοικία. Σειρά εκπομπών με θέμα τα κτίρια - σταθμούς στην Αθηναϊκή, και όχι μόνο, αστική αρχιτεκτονική.
15:00 Ένας Μοντέρνος Παυσανίας Ντοκιμαντέρ
Ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ. Ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, πολιτικός, συγγραφέας και μελετητής της Ιστορίας του τόπου μας περιηγείται σε γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους.
15:30 Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ Ειδήσεις
Η θεματολογία της εκπομπής αφορά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους στη χώρα μας.
16:00 Ο Λόγος της Γραφής - 4ος Κύκλος Ψυχαγωγία
Επεισόδιο: Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης. Μια εκπομπή για το βιβλίο και την ανάγνωση, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα διαχρονικό λογοτεχνικό αρχείο Ελλήνων πεζογράφων και ποιητών, αλλά και μια κλασική βιβλιοθήκη ξένης λογοτεχνίας. Παράλληλα ενημερώνει τους θεατές/αναγνώστες για τις νεότερες εκδόσεις.
17:00 Ημερολόγια Ιστορίας Ιστορική
Σειρά εκπομπών με τον Γιώργο Γαβαλά.
18:00 Μικρά Μαθήματα για έναν Μεγάλο Κόσμο Ιστορική
Στο πλαίσιο αυτής της σειράς διαλέξεων η βραβευμένη καθηγήτρια, Μαρία Ευθυμίου, παρουσίασε τις τομές της ανθρώπινης ιστορίας αναδεικνύοντας τα γενικά χαρακτηριστικά ευρύτερων πολιτισμικών περιοχών της γης.
19:00 Σε Προσκυνώ Γλώσσα Ψυχαγωγία
Εκπομπή με τον καθηγητή Γλωσσολογίας, Γιώργο Μπαμπινιώτη και τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα που αναδει­κνύει θέματα που άπτονται της γλωσσικής παιδείας και της σχέσεώς μας με την ελληνική γλώσσα.
20:00 Λόγω Τέχνης Ενημέρωση
Σειρά εκπομπών που προβάλουν και αναδεικνύουν πρόσωπα και δράσεις από το χώρο του πολιτισμού. Επιμέλεια: Άντζελα Τσιφτσή.
20:30 Μουσικές Μορφές Μουσική
Μια εκπομπή που παρουσιάζει προσωπικότητες της σύγχρονης μουσικής ζωής, με αναδρομές στο χώρο και τον χρόνο και μουσουργούς που συνδέονται με το ελληνικό και το ευρωπαϊκό πνεύμα. Παρουσιάζει ο Κων/νος Κακαβελάκης. Παραγωγή: Βουλή-Τηλεόραση 2016.
21:30 Η Ελληνική Μυθολογία Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 6. Προμηθέας: ο επαναστάτης του Ολύμπου. Παίρνοντας εκδίκηση από τον Προμηθέα, ο Δίας δημιούργησε την πρώτη γυναίκα - την όμορφη Πανδώρα. Της έδωσε έναν χαρακτήρα παραπλανητικό και χειριστικό και υπέβαλε τον Προμηθέα σε σκληρά βασανιστήρια.
22:00 Κόλαση και Παράδεισος: Φίοντορ Ντοστογιέφσκι Σειρές
4. Ο γάμος του Ντοστογιέφσκι και της Μαρίας εξακολουθεί να αποσυντίθεται την ίδια ώρα που η νέα του ερωτική σχέση ανθεί. Οι δουλειές, όμως, δεν πηγαίνουν καλά και αναγκάζεται να κλείσει το έντυπο που διατηρεί με τον αδερφό του. Ταξιδεύει στο Παρίσι ακολουθώντας την νέα του μούσα.
23:00 Κάποτε στην Ανατολία (Once Upon A Time in Anatolia) Ταινίες
Ξένη ταινία. Δράμα παραγωγής 2011. Μια ομάδα αντρών, αστυνομικοί, κρατικοί υπάλληλοι, ένας εισαγγελέας, ένας γιατρός κι ένας κρατούμενος, αναζητούν στη νυχτερινή ύπαιθρο στα βάθη της Ανατολίας, την τοποθεσία όπου ο τελευταίος έχει θάψει το θύμα μιας δολοφονίας.
01:30 Μικροκύματα Ειδικό
Έκδυσις - Κατηφόρα - Φράγμα - For Eternity'. Η Βουλή - Τηλεόραση εξασφάλισε και προβάλλει ταινίες μικρού μήκους.
02:30 Βιβλιοβούλιο Ενημέρωση
Μια παρεμβατική εκπομπή που δίνει έμφαση στην επικαιρότητα του βιβλίου προσεγγίζοντάς το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συγγραφείς μιλούν στον Μανώλη Πιμπλή για τα τελευταία τους βιβλία αλλά και για τις αντιλήψεις τους για τον κόσμο.
03:30 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.